Trainingen

OVER DE TRAINING

Praktische informatie

 

De groepstrainingen van Fitness Bunnik vinden plaats in de Rijnzaal in Bunnik op zaterdagmorgen. De eerste les is van 09:30 tot 10:30 en de tweede les is van 10:45 tot 11:45. Daarnaast geven wij elke donderdag bootcamp voor de Lindenhof in Odijk van 19:00 - 20:00.

Wat kun je verwachten?

Binnen een uur tijd komen alle spiergroepen aan bod en wordt er gewerkt in de vorm van circuit. Als deelnemer voer je een oefening meerdere malen uit waarbij er gelet wordt op een juiste uitvoering en intensiteit. Hierdoor kan de training optimaal worden benut. De groepen bestaan uit 10-15 personen waardoor iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. De trainingen bestaan uit verschillende componenten met een focus op kracht, stamina (spieruithoudingsvermogen), coördinatie & balans en 

functionaliteit. Naast een goede en gerichte training, vinden wij gezelligheid ook van belang. Bij goed weer wordt er buiten getraind. Dit wordt van tevoren gecommuniceerd met de groep.

VOOR WIE?

Wie kan deelnemen?

De trainingen van Fitness Bunnik zijn voor iedereen. De intensiteit kan aangepast worden aan het niveau van de deelnemer waardoor de trainingen erg toegankelijk zijn. Jong & oud, veel of weinig ervaring. Iedereen die graag fitter wilt worden kan deelnemen aan de lessen.

 

Voordelen

Draagt bij aan de algehele fitheid

Voor elk niveau

Zowel binnen als buiten

Sportief én gezellig

MATERIALEN

Wij maken gebruik van een mobiel fitnessframe dat gemakkelijk opgezet kan worden. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van TRX (Total Resistance eXercises) waarbij je met eigen lichaamsgewicht alle spiergroepen kan trainen. Naast de TRX zijn er ook losse materialen zoals kettlebells, sandbells, sandbags, springtouwen en resistance bands.

CONTACT

Fitness Bunnik

info@fitnessbunnik.nl

+31 6 46 36 00 22

Camminghalaan 25, 3981 GD Bunnik

KvK-nummer: 70965013

BTW-nummer: NL216723838B01

Uw bericht is verzonden. FitnessBunnik neemt z.s.m. contact met u op.