Over Fitness Bunnik

OVER ONS

Wie zijn wij?

 

Fitness Bunnik biedt groepstrainingen aan voor elk niveau waarbij de focus ligt op een toename in kracht, stamina (spieruithoudingsvermogen) en functionaliteit.

Een gevarieerd programma zorgt ervoor dat alle spiergroepen aan bod komen. Hierdoor streven wij ernaar om deelnemers op een uitdagende manier fitter te laten worden. Met behulp van een mobiel fitnessframe dat zowel binnen als buiten kan worden opgezet, zijn wij in staat deelnemers te voorzien van goed materiaal gecombineerd met persoonlijke begeleiding.

Trainers

De trainers van Fitness Bunnik hebben ruime ervaring in fitness en functioneel-gerelateerde trainingen. Beide trainers zijn gediplomeerd en kunnen zowel op individueel- en groepsniveau training geven. Daarbij wordt er ook gelet op nieuwe ontwikkelingen om deelnemers te voorzien van een leuke, uitdagende training.

Waar is Fitness Bunnik gevestigd?

De trainingen van Fitness Bunnik worden voornamelijk gegeven in de Rijnzaal in Bunnik. Een enkele keer vindt de training plaats in Werkhoven of in de Irenezaal in Bunnik. Door de centrale locatie is het ideaal voor inwoners van Bunnik, Odijk, Werkhoven, Driebergen, Zeist of Utrecht om deel te nemen aan de trainingen.

BEDRIJFSFITNESS

Voordeliger sporten?

 

Fitness Bunnik is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat u voordeliger kan sporten wanneer uw werkgever ook aangesloten is. Gemiddeld kan een werknemer met 40% belastingvoordeel sporten bij Fitness Bunnik. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

CONTACT

Fitness Bunnik

info@fitnessbunnik.nl

+31 6 46 36 00 22

Camminghalaan 25, 3981 GD Bunnik

KvK-nummer: 70965013

BTW-nummer: NL216723838B01

Uw bericht is verzonden. FitnessBunnik neemt z.s.m. contact met u op.